Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Les gjerne igjennom denne listen med spørsmål før du sender en forespørsel til klubben. Det kan hende at finner de svarene du trenger her. Om du fortsatt lurer på noe etter å ha lest igjennom dette er det bare å spørre! Kontaktskjema finner du her.

 

Jeg vil gjerne prøve å klatre, hvordan setter jeg igang?

Alle er velkommen til å prøve klatring. Om du kunne tenke deg å prøve kan du komme på drop-in på torsdager mellom 1800 og 2100. Det koster 50,- for alle som vil klatre og du får lånt alt utstyret du trenger. Vi har instruktører som hjelper deg og som også kan sikre deg om du kommer alene. Kommer dere flere sammen kjører vi som regel et mini-kurs slik at dere kan sikre hverandre under nøye oppsyn av instruktør. 

Hva må jeg ha med meg?

Ha på deg klær som er behagelige å bevege seg i. Klubben stiller resten av utstyret du trenger.

Jeg har barn som vil prøve å klatre, har dere tilbud dem?

Klatring er en fin aktivitet for barn og ungdom. Fra 5-6 års alderen er de fleste store nok til å komme seg oppover i veggen. Du velger selv om du ønsker at våre instruktører skal sikre barna dine eller om du vil lære å sikre dem selv, under oppsyn av instruktør selvfølgelig. For medlemmer kan du ta med barna mandager og torsdager. Onsdager er forbeholdt de over 13 år.

Må jeg ha kurs for å begynne med klatring?

Du trenger ikke kurs for begynne å klatre, kursene vi tilbyr er sikringskurs som har fokus på rutiner og sikkerhet. Klatring lærer du best ved å gjøre nettopp det, klatre! Det anbefales uansett at du melder deg på grunnkurs innen rimelig tid etter at du har begynt med klatring. Kunnskap er sikkerhet!

Hvordan melder jeg meg inn i klubben?

Vi ha nylig byttet system for medlemsregisteret, mer informasjon finn du her

Hvordan melder jeg meg ut av klubben?

Utmelding gjøres skriftlig. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med emne utmelding. Pass på å oppgi fullt navn i mailen.