Lyst å prøve klatring?

Buldring i Alliansehallen. Foto.

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom på torsdager 18:00-21:00 for dropp inn. Det koster 100 kroner pr. person som ønsker å klatre, uansett alder. Alt av utstyr kan lånes gratis hos oss. Vi hjelper deg til å finne riktig sele og sko, og viser deg hvordan du skal koble deg inn i autobelay’en (selv-sikrings-dings). Kom i denne tidsperioden og ta kontakt med vaktene i gul t-skjorte.

Husk at klatring handler om personlig mestring og du konkurrerer kun mot deg selv.


OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg har barn som vil prøv?

  • Klatring er utmerket trening for barn og ungdom. Vi anbefaler en nedre grense på 6 år, men foreldre kan ta med yngre barn om de anser dem modne nok. Barn under 13 år må ha med en foresatt.

Hvor finner jeg veggen?

  • For å komme til klatreveggen går du inn hovedinngangen, til høyere til en korridor, etter ca. 10 meter tar du til venstre, ned en trapp, krysser håndballbanen og du er fremme.

Kan noen sikre meg eller barnet mitt når jeg møter opp på klatring eller må jeg ha kurs?

  • Du trenger ikke kurs for å starte å klatre. I hallen er det montert 4 stk. autobelay’er (selvsikrere) som kan brukes etter demonstrasjon av vakta. Disse kan ikke brukes utenom åpningstid. Du kan også spørre vakta om det er mulighet for å få hjelp til å bli sikret opp en tau rute. Vaktene er der primært for sikkerhet så det er ikke alltid mulighet for å sikre.

Hva må jeg ha med meg?

  • Ha på deg klær som er behagelige å bevege seg i. Klubben stiller med resten av utstyret du trenger.

Organisert trening og konkurranse klatring?

  • Ski klatreklubb har en filosofi om at klatring er for egen mestring og for å ha det gøy. Vi har en ungdomsgruppe som trener onsdag 17:30-19:00, alder 13-18 år. For å drive med konkurranse klatring eller PT timer må du dessverre et annet sted.

Hvordan melder jeg meg ut av klubben?

  • Utmelding gjøres skriftlig. Send en mail til skiklatreklubb@hotmail.com med emne utmelding. Pass på å oppgi fullt navn i mailen.

Venter på svar på mail?

  • Ski Klatreklubb drives av medlemmer av klubben og mail blir lest ca. 1 gang i uka.

Er det andre ting du lurer på så send oss gjerne en mail eller spør klatrevakta.