Prøve klatring?

Buldring i Alliansehallen. Foto.Har du lyst til å prøve klatring? Lurer du på å bli med i klubben, men vil prøve litt først for å finne ut av om det er noe for deg. Fint om du kan lese gjennom listen nedenfor med ofte stilte spørsmål før du sender en forespørsel til klubben. Det er mulig at du finner de svarene du trenger her. Om du fortsatt lurer på noe etter å ha lest igjennom dette så er det bare å spørre!  Kontaktskjema finner du her.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

• Kan noen sikre meg eller barnet mitt når jeg møter opp på klatring? På vanlige klatrekvelder er det maksimalt 2 klatrevakter som kan hjelpe til med å sikre, hvis det ikke går ut over sikkerhet og service for øvrig. Det innebærer at de som ikke har med noen som kan sikre må akseptere å få nei til sikring eller kanskje må stå i kø.
  • Jeg har barn som vil prøve å klatre, har dere et tilbud til dem? Klatring er en fin aktivitet for barn og ungdom. Fra 5-6 års alderen er de fleste store nok til å komme seg oppover i veggen. Har du meldt deg inn kan du ta med barna mandager og torsdager. Onsdager er forbeholdt de over 13 år.
  • Hva må jeg ha med meg? Ha på deg klær som er behagelige å bevege seg i. Klubben stiller med resten av utstyret du trenger.
  • Må jeg ha kurs for å begynne med klatring? Barnet ditt trenger ikke det, men vi anbefaler at du som forelder tar et topptaukurs om dere har bestemt dere for å drive med aktiviteten hos oss.
  • Hvordan melder jeg meg inn i klubben? Mer informasjon finn du HER
  • Hvordan melder jeg meg ut av klubben? Utmelding gjøres skriftlig. Send en mail til skiklatreklubb@hotmail.com med emne utmelding. Pass på å oppgi fullt navn i mailen.